آموزش درست کردن پرده پلو غذای خوشمزه

  • آموزش درست کردن پرده پلو غذای خوشمزه

    پرده پلوی خوشمزه را در منزل درست کنید و از طعم بینظیر و همین طور ظاهر آن لذت ببرید. حالا وقت آن رسیده که یک غذای خاص درست کنید. 

    مواد لازم برای تهیه پرده پلو :

    مغز بادام   1 فنجان
     كشمش پلویى  1 فنجان
     برنج 3 فنجان 
    کره  100 گرم 
    ران مرغ 2 عدد یا گوشت گوسفند
    دارچین 1 قاشق چایخوری
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    ادویه پلویى 1 قاشق چایخوری
    برگ بو 1 عدد

    مواد لازم خمیر پرده پلو :

    تخم مرغ  2 عدد 
     ماست  2 قاشق غذاخوری
     روغن زیتون 1/2 استكان 
     نمک 1 قاشق مرباخوری 
    بكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    آرد 1 لیوان یا بیشتر تا جایى كه خمیر اندازه بشود 

    طرز تهیه پرده پلو :

    ابتدا مرغ را با نمک و برگ بو و 3-2 لیوان آب می گذاریم بپزد و بعد از پخت از آب خارج كرده و گوشت را از استخوان جدا كرده و گوشتش را خرد می كنیم و كنار می گذاریم.

    برنج را شسته و با كمى نمک خیس می كنیم.

    بادام ها را در آبجوش ریخته و پوستشان را می كنیم.

    در تابه اى كره را انداخته بادام ها را تفت می دهیم و بعد كشمش ها را شسته و به بادام ها اضافه می كنیم.

    آب برنج را خالى كرده و به بادام ها اضافه كرده و تفت می دهیم بعد 3 پیمانه آب مرغ را اضافه می كنیم و نمک و فلفل و ادویه ها را می ریزیم می گذاریم بجوشد تا آب آن كشیده شود در آخر مرغ ها را هم اضافه می كنیم و كوتاه دم می گذاریم بدون اینكه ته دیگ ببندد.

    در این فاصله در ظرف بزرگى تخم مرغ ها و ماست و روغن و نمک ریخته و با همزن هم می زنیم و بعد آرد و بكینگ پودر را اضافه می كنیم در آخر ترد را قاشق قاشق اضافه می کنیم تا یک خمیر لطیف به دست بیاید.

    بعد خمیر را روى میز كار آرد پاشى كرده و با وردنه باز می كنیم یک قالب گرد ساده و وسط خالى را كاملاً با كره چرب می كنیم بعد یک مقدار از بادام ها را كه كنار گذاشتیم در قالب می چینیم و قالب را ١٥ دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا بادام ها مفید سفت بشوند و موقع خمیر انداختن جدا نشوند.

    بعد خمیر را كه باز كردیم آرام در قالب می اندازیم و پلوى آماده را داخل آن می ریزیم بعد اضافى خمیر را روى پلو می اندازیم و در فر 170 درجه 30 تا 45 دقیقه قرار می دهیم تا روى نان برشته شود.