طرز تهیه حلوای دورنگ ویژه لحظات افطار

  • طرز تهیه حلوای دورنگ ویژه لحظات افطار

    برای افطار میتوانید حلوا درست کنید آن هم از نوع دورنگ که واقعا خوشمزه هست، ما طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم. 

    شیوه اخیر پخت حلوای دو رنگ برای ماه رمضان
    شاید اتفاق خوبی نباشد ولی این روزها دیگر كمتر ‌مهمانی افطاری را می‌بینید كه سفره‌ای با غذاهای ساده داشته باشد؛ دیگر ‌مهمانی‌های افطاری هم دست‌كمی از ‌مهمانی‌های رسمی مجلسی و عروسی‌ها ندارد. صاحبخانه تا می‌تواند غذاهای جور و واجور مقوی و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهای شیرین مخصوص افطار می‌گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذایی را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.

    مواد لازم:
    3 پیمانه آرد
    1 پیمانه پودر نشاسته
    1 پیمانه كافی‌میت
    1/2 پیمانه كره
    1/3 پیمانه روغن مایع
    1 پیمانه پسته پودرشده
    1 ق‌س زعفران دم‌كرده
    1 ق‌م پودر هل

    مواد لازم برای شربت:
    2 و 1/2 پیمانه شكر
    1 و 1/2 پیمانه آب

    طرز تهیه:
    1. آرد را در تابه‌ای بزرگ ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا بدون سوختن آرد، بوی خامی آن گرفته شود. توجه كنید كه آرد نباید رنگش تیره شود.

    2. وقتی بوی آرد بلند شد، پودر نشاسته را به تابه اضافه كنید. حالا مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقیقه تفت دهید.

    3. پودر هل و كافی‌میت را اینجا اضافه كرده و تابه را از روی حرارت بردارید. مواد را با هم مخلوط كرده و الك كنید.

    4. در قابلمه یا شیر جوشی كوچك روغن و كره را ریخته، روی حرارت بگذارید تا كره آب‌شده و با روغن مخلوط شود. حالا از روی حرارت بردارید.

    5. مخلوط كره و روغن را به مواد خشك الك‌شده اضافه كرده و دائم هم بزنید تا حلوا یكدست و یكنواخت شود.

    6. شكر را در آب حل كرده و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و شربت آماده شود. شربت غلیظ‌شده را از روی حرارت بردارید تا كمی خنك شود.قالب موردنظر را آماده كنید. كف و دیواره‌های قالب را با كیسه فریزر بپوشانید.

    7. شربت سردشده را كم‌كم به مایه حلوا اضافه كرده و مفید مخلوط كنید تا حلوا آماده شود.نیمی از حلوای آماده‌شده را در قالب ریخته و روی آن را صاف كنید. پودر پسته را روی لایه اول حلوا بریزید و پهن كنید.

    8. زعفران را به نیمه دیگر حلوا اضافه كرده و مفید مخلوط كنید. بعدآن‌ را در قالب بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و یكدست كنید.

    9. روی حلوا را با نایلون بپوشانید و قالب را به مدت چهار ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده و حلوا را با كمك نایلون از قالب بیرون آورده، برش زده و در ظرف بچینید.